Strahinja Đorić otkriva ko na estradi nosi lažne satove

Panda, Iva Grgurić i Filip Đukić u svojoj novoj emisiji Razvlačenje, koja se emituje svakog radog dana na RED TV-u od 7 do 10 časova, ugostili su stručnjaka za satove Strahinju Đorića, koji je govorio o tome ko na javnoj sceni nosi fejk satove, i objasnio odakle vodi poreklo teorija da su Srbi osnovali možda i najpoznatiju marku nakita Cartier.

Strahinja je otkrio ko iz ekipe filma Južni vetar nosi lažne satove i izdvojio glumca Miograda Radonjića, poznatijeg kao Baću. Detaljnije o satu, koji popularni glumac nosi, možete čuti u videu ispod:

View this post on Instagram

A post shared by RedTV 💥 #bicesveuREDu (@redtv.rs)

IZVOR: IG / @redtv.rs

Tokom emisije Razvlačenje imali smo priliku da od Strahinje čujemo priču o osnivanju jednog od najpopularnijih brendova nakita u svetu - Cartier.

Kako Strahinja priča, jedan mladić slikao je u Kanu naš grb i napisao: Cartier su osnovali Obrenovići. Nakon čega je počeo da istražuje i otkrio da nisu u pitanju Obrenovići, već Karađorđevići. Catrier počinje da se širi po Evropi i otvara butike u Londonu, nakon čega postaje zvanični snabdevač nakitom dinasije Romanov. Romanov, Nikolaj II i kralj Aleksandar I Karađorđević bili su veliki prijatelji, i tako je Cartier iz Rusije stigao kod nas.

Karađorđevići su bili veliki prijatelji pomenute kuće, zbog čega je Cartier, kao znak zahvalnosti, na ulaznim vratima stavio grb Karađorđevića. Detaljnije o ovoj priči možete čuti i u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Cartier

#nakit

#razvlačenje

#sat