Bivši zadrugar otkrio kako se proveo na rođendanu psa Ane Korać 😅

Panda i Kendi u večerašnjoj emisiji Pitam za druga ugostili su bivšeg zadrugara Mensura Ajdarpašića, koji je tokom emisije govorio o svojoj prvoj pesmi, a dotakao se i aktuelnih dešavanja u Beloj kući i van nje.

Foto: Printscreen RED TV

Na samom početku Mensur je govorio o druženju sa Majom Marinković, koje je nedavno bilo tema u Zadruzi. Kako je rekao, Maja je jedan veliki car i brat, a družili su se prošle godine, kada su prvo izašli zajedno u jedan beogradski lokal, posle čega su bili na afteru kod nje. Mensur je istakao da nisu bili sami, već su imali društvo.

Takođe, Mensur je gledaocima otkrio kako se proveo na rođendanu psa Ane Korać i rekao da je to prvi put da je išao na rođendan kod životinje. 😅😎 Nije bitno gde si, nego sa kim si, izjavio je bivši zadrugar i rekao da se na proslavi proveo fenomenalno. 🎂🥳

Foto: Printscreen RED TV

Bivši zadrugar rekao je da je spreman da uđe u Zadrugu, ukoliko bude imao priliku i naveo da je saznao da je neko od ukućana kao uslov u ugovoru stavio da on ne može ove sezone da uđe u rijaliti.

Mansur je pre svega nekoliko dana izbacio svoju 1. pesmu, koja nosi ime Vozi, vozi, a možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / MENNSSSUR

Kada je reč o dešavanjima u Zadruzi i zadrugarima, Mensur je komentarisao to što neke od ukućana ljudi porede sa njim, što ga ne iznenađuje, o čemu je detaljnije govorio u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Mensur se dotakao i teme Mine i rekao da je ta veza u prošloj sezoni izvukla sve najgore iz njega.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#mensur

#pitam za druga

#vozi