Reper s nestrpljenjem čeka svoju naslednicu 👶

Ekipa emisije Whatzuuuup zatekla je repera Vuka Moba na snimanju emisije AmiG Show, gde mu je postavila nekoliko pitanja kroz koja je otkrio kakvi su mu planovi kada je reč o muzičkoj karijeri, kako je proveo Dan zaljubljenih i nešto više o saobraćanoj nesreći, koju je nedavno doživeo.

Kako je rekao, udes koji je imao nedavno nije bio ozbiljan koliko je predstavljeno. Sa njegovom verenicom, koja je takođe bila u kolima, je sve u redu, kao i sa njim.

Olja i Vuk s nestrpljenjem čekaju dolazak bebe na svet, kontrakcije su već počele, a naslednica će nositi ime Teona, kako je želela Olivera. Vuk je jednom prilikom rekao da je sam osmislio sobu za svoju ćerku, a za nju će izdvojiti čak 20.000 evra, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Kada je reč o muzičkoj karijeri, Vuk je otkrio da već ima spremna 3 projekta, spotovi se već snimaju i biće objavljeni u kratkom vremenskom razmaku jedan od drugog. 🎶

Vuk je otkrio da je Dan zaljubljenih proveo kuvajući, jer je odnedavno počeo da priprema razne vrste hrane, kako bi bar na neki način olakšao verenici, koja će se uskoro poroditi.

Ostatak intervjua sa Vukom Mobom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#redtv

#vuk mob

#whatzuuuup