Bivša zadrugarka ponovo operisala nos 👃

Nekadašnja članica grupe Models i bivša rijaliti učesnica Dragana Mitar objavila je na svom Instagram nalogu da se ponovo podvrgla estetskom zahvatu, radi još jedne korekcije nosa.

Foto: Instagram.com/@dragana_mitar

Dragana Mitar je pre više od 2 meseca operisala nos, a već sada je otišla na korigovanje, jer nije bila zadovoljna prvim rezultatom, što je otkrila za Pink.rs:

- Jeste, jutros sam išla na intervenciju. Prvi put sam sužavala nos i promenila hrskavicu, a kad je prošlo 2 meseca od operacije nešto mi se otoci nisu povlačili, kao da mi leva strana nije lepo zarasla. I sad sam ponovo uradila zahvat, nisam dirala kost, samo sam tu hrskavicu još malo sredila, jer sam podložna otocima. Nemam modrice, bilo bi mnogo lakše da sam ga lomila, ali nisam to htela. Zato sam se odlučila za ovu intervenciju, jer nisam bila zadovoljna prvi put kako je to sraslo. Bio je okej nos, ali falilo je još detalja. Htela sam još malo uže, sada smo to izveli, ponovo će ići proces otoka, ali biće to – to! Ulepšavali smo finese, baš kako smo hteli da bude, nadam se najboljem - objasnila je Dragana.

View this post on Instagram

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

IZVOR: IG / @dragana_mitar

Autor: redportal.rs

#dragana mitar

#nos

#nož

#operacija