Sanja Marinković govorila o svom putovanju u Dubai, na koji način održava mladalački izgled, kao i o novinarstvu nekad i sad

Jedno od najprepoznatljivijih lica u Srbiji voditeljka emisije Magazin IN Sanja Marinković govorila je za gledaoce RED TV-a, u emisiji Whatzuuuup, o svom putovanju u Dubai, na koji način održava mladalački izgled, kao i o novinarstvu nekad i sad.

Kada je reč o putovanju u Dubai, Sanja je otkrila da je ovu destinaciju u poslednja 2 meseca posetila bar 3 puta, ali ne samo zbog odmora, već i zbog posla. Kako kaže, u Dubaiju je mnogo bolja situacija što se pandemije tiče, bolje i opuštenije se živi, bezbedno je i uljuljkano.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Svoj mladalački izgled voditeljka održava redovnim vežbanjem svakoga dana, vodeći računa o ishrani, takođe odlazi na razne tretmane za podmlađivanje tela iznutra, ali i veoma vodi računa o nezi lica i tela.

Sanja je novinarstvom počela da se bavi '96 godine, otkada su se mnoge stvari promenile. Kako joj izveštavanje sa lica mesta, putem telefona, ne ide baš najbolje, voditeljka je rešila da počne sa učenjem novih veština iz ove oblasti. 😎

Na samom kraju intervjua, Sanja je otkrila šta je njena mera sreće:

- Dve avionske karte. Jedna na ime Strahinja Uhrin, druga na ime Sanja Marinković.

Ostatak intervjua sa Sanjom Marinković možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Sanja Marinković

#intervju

#redtv

#whatzuuuup