Baki prokomentarisao odnos Tare i Nenada Aleksića

U večerašnjoj emisiji Pitam za druga Panda i Kendi su ugostili pevača i bivšeg rijaliti učesnika Andriju Đoganija, poznatijeg kao Baki B3. Pored toga što je komentarisao aktuelne događaje u Zadruzi 4, Baki je ispričao jednu zanimljivu anegdotu.

Naime, Baki je nekada imao priliku da oženi princezu. Kako je ispričao, kada ju je upoznao nije ni znao da je plemićkog porekla. Tek kada je na 3 meseca otišao kod nje, saznao je da je ona zapravo princeza. Međutim, ljubav nije mogla da uspe zbog prevelike razlike između njih.

Foto: Printscreen RED TV

Iako, kako je Baki rekao, njoj nije bilo bitno da li je on bogat ili ne, Baki je odlučio da se vrati u Srbiju i zatvori tu priču.

Kada je reč o rijalitiju, Baki je prokomentarisao odnos zadrugara Tare i Nenada Aleksića i rekao da je Tara slobodna devojka i da ovaj odnos njoj neće toliko naškoditi. Međutim, Nenada razume jer je bio u sličnoj situaciji kao on, kada je bio u rijalitiju, i dodao da samo njih dvoje znaju šta se dešava između njih i kakav je njihov odnos.

Foto: Printscreen RED TV

Na pitanje da li će biti ponovo pesama kao što je Olovna ruka, izjavio je da neće, jer nešto poput nje nikad više ne može ponoviti.

Autor: redportal.rs

#Kendi

#ZADRUGA

#baki b3

#panda

#pitam za druga

#princeza