Marija Kulić i Danijelova porodica oštro iskritikovali vezu Miksi i Danijela

Veza Miljane Kulić i Danijela Višića privukla je veliku pažnju kako javnosti, tako i zadrugara u Beloj kući. Svima je bilo iznenađenje to što su njih dvoje rešili da se smuvaju, ali njima je očigledno lepo. Međutim, njihovim najbližima izgleda da nije.

Za portal Pink.rs oglasili su se Danijelova majka i brat, ali i Miljanina majka Marija Kulić, koja je izjavila sledeće:

- Apsolutno me ne interesuje ništa što se toga tiče. Ostajem bez ikakvog komentara što se tiče nje, eto tako - rekla je Marija, vidno izrevoltirana, a kada joj je pomenuto da su se oglasili i Danijelovi najbliži, te istakli da se njima ne sviđa ova veza, ona je kratko dodala:

- Ne interesuju me ni Danijel, ni Miljana, ni njegovi roditelji, ni niko iz rijalitija. Eto tako, hvala i prijatno - završila je ona.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Kada je reč o Danijelovoj porodici, ni oni, kao ni Marija, nisu imali pozitivan stav po pitanju dešavanja u Beloj kući.

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezu sa osobom koja ne gasi cigaru - rekla je Danijelova majka, pa dodala:

- Nadam se da će on to shvatiti, jer ako nastavi vezu sa njom, mi ćemo ga se odreći, i ja i moj suprug i njegov brat! Verujte mi razočarani smo! To tamo nije moje dete - istakla je Danijelova majka.

Vezu Miljane i Danijela prokomentarisao je i zadrugarov brat Alen, koji je izjavio sledeće:

- Svi njegovi prijatelji i porodica su razočarani, gadi nam se sve, taj odnos, to njihovo ljubljene, to je sramota. Možda je on to uradio zbog igre, ali to mi nije normalno, on nije isti tamo kakav je napolju. Kod kuće smo prestali da gledamo Zadrugu, jer nam se gadi to sve, povraća nam se bukvalno kada vidimo da se ljube. Majka nam je na lekovima zbog toga. Molimo se da što prekine tu vezu sa njom, inače ćemo ga se odreći javno, i neće imati gde da se vrati jer to je sramota.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Bela kuca

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#ZADRUGA

#danijel

#veza