Popularna pevačica prisetila se saradnje sa Šabanom, otkrila na šta potroši najviše novca i da li se druži sa nekim sa estrade

Mlada pevačica Tea Tairović već nekoliko godina prisutna je na estradnoj sceni. Do sada može da se pohvali velikim brojem pesama i duetom sa legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem. 🎶

Tea je kroz intervju, koji je dala za emisiju Whatzuuuup i gledaoce RED TV-a, otkrila kako je tekla saradnja sa Šabanom, koja njegova pesma joj je omiljena, kao i sa kojim pevačem bi još želela da snimi duet.

Tea je profesionalno počela da se bavi pevanjem tokom 2016. godine, nakon učestvovanja u takmičenju Zvezde Granda. Iako je pokušavala i pre toga da se "probije", kako kaže, nije uspevalo.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Tokom 2017. godine Tea je snimila pesmu sa Šabanom Šaulićem, sa kojim je i nastupala često, a pomenuta pesma nosi ime Otkad tebe znam. Kako je otkrila gledaocima, sarađivati sa Šabanom nije bilo uopšte teško, on je bio veoma jednostavan, a veoma uspešan čovek, iz čijeg ponašanja je mnogo toga naučila. Tea je, kao jednu od njoj najdražih Šabanovih pesama, izdvojila numeru Verujem u ljubav.

Posle Šabana, jedan od omiljenih pevača Tee Tairović je Dino Merlin, zbog čega bi jako volela da jednog dana snimi duet i sa njim.

Takođe, Tea je otkrila da se ne druži ni sa kim sa estrade, jer već ima svoje dugogodišnje prijatelje i po pitanju prijateljstava je veoma oprezna.

View this post on Instagram

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

IZVOR: IG / @tea_tairovic

Pored fizičkog izgleda, koji je takođe bitan, veliku ulogu igra i energija, odnosno harizma koju neko poseduje, rekla je Tea.

Pevačica najviše novca potroši na garderobu i hranu, a kada smo se dotakli ishrane, Tea nam je otkrila da jako voli da jede, nekada i u večernjim satima, ali zato na treninzima daje 101 odsto.

Tea uveliko priprema novi album, koji bi svetlost dana trebalo da ugleda ove godine.

Ceo intervju sa Teom Tairović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Tea Tairović

#intervju

#redtv

#whatzuuuup