Neobična rođendanska čestitka upućena Vuku Mobu

Reper Vuk Mob danas proslavlja svoj 31. rođendan, tim povodom mu je verenica Olivera Konatar uputila emotivnu rođendansku poruku na svom Instagram profilu.

- Mužu moj mirišljavi, mekani, srećan rođendan. ❤️ Kroz par nedelja ću ti roditi najlepši poklon, pa je 1:0 za mene i ne znam šta bih lepše mogla da ti dam. Znaš da ću zauvek stajati uz tebe i da ću se boriti za naš mir i odnos koji imamo od prvog dana. Ovo je još jedan u nizu rođendana koji ćemo dočekati zajedno iako ne voliš svoje rođendane i bude ti neprijatno kad te svi grle i ljube. Zahvalna sam bogu na tebi i načinu na koji smo uspeli da se sačuvamo. Imam dosta želja, ali najveća je da ostaneš moja mekana masa žabaste energije. Želim i da mi čupaš obraze još hiljadu puta više i da nikada ne prestane ovo što imamo i od čega će mi jednog dana pući srce. Volim te više od svega i više nego što ćeš ikada moći da znaš - napisala je Olivera i raznežila, kako verenika, tako i one koji je prate.

View this post on Instagram

A post shared by Olivera Olja Konatar (@oliverakonatar)

IZVOR: IG / @oliverakonatar

Olivera i Vuk broje sitno do porođaja i čekaju ćerkicu. Da je Vuk Mob spreman za dolazak svoje naslednice, govori i to što je specijalno za nju osmislio sobu za koju će izdvojiti čak 20.000 evra.

Podsetimo, reper je nedavno napustio rijaliti Zadrugu, kako bi poslednje dane pred porođaj proveo sa verenicom i dočekao ćerku.

Autor: redportal.rs

#ROĐENDAN

#olivera konatar

#vuk mob

#čestitka