Postoje li vlasnici planete?

Zorana Pavić, Milan Miličić i ekipa emisije Balkan Info - Teša Tešanović i Ognjen Radosavljević bili su gosti današnjeg Zornjaka, koji su se sa Macom osvrnuli na brojne društveno odgovorne, ozbiljne i neozbiljne teme.

Foto: Printscreen RED TV

Povela se priča koja je aktuelna već drugu nedelju, a gosti su izneli svoje mišljenje i mogli su da se slože oko jednog, a to je da su komentari apropo dešavanja strašni i da je to veliki problem društva koje je predugo zatvaralo oči pred tim stvarima. Sa druge strane, kako Teša smatra, mediji ima jako ozbiljnu i odgovornu ulogu, ali mu se čini da ovo medijsko mrcvarenje, kako sam kaže, utiče na psihu, te detaljno opisivanje zločina silovanja mogu nekoga i podstaći na zločin. Dokaz da je tako nešto moguće jesu mnogobrojni slučajevi u Americi koji su bili medijski propraćeni i probudili zveri u ljudima.

Korona je još aktuelnija tema već skoro godinu dana i svuda možemo pročitati, čuti i videti najrazličitije teorije postanka samog virusa. Da bolest postoji, to je evidentno, ali Maca je prilično skreptičan u vezi vakcina. Daleko od toga da je antivakser, ali pitanje koje nas sve muči od samog početka je da li neko orkestrira ovim događajima? Postoje li vlasnici planete i druga teška pitanja. 🙄🙄🙄

Teorije zavere su stalno pominjane u emisiji Balkan Info, ali za to su stručnjaci isključivo gosti, iako su i Ognjen i Teša ušli u štos. Postoje teorije i ljudi koji preteruju, ali ne može svaka sumnja odmah biti okarakterisana kao teorija zavere. Na kraju krajeva, svako ima prava da misli slobodno.

Ognjen je otišao na teren da proveri bar jednu teoriju zavere, čuvene bosanske piramide. Kaže da je bio jako skeptičan o samim piramidama. Sam snimak je vrlo autentičan, ništa od toga nije bilo samo radi zabave. Lutajući tunelima naučio je dosta, iako su ljudi, ali i mediji ismevali bilo kakve priče o tom lokalitetu. A onda ih je Novak Đoković posetio i počelo je da se malo više govori o energetskim piramidama.

IZVOR: YT / BALKAN INFO - Zvanični kanal

Još jedan gost se na neki način interesuje za teorije zavere, pa je napisao knjigu Bitka za Evropu inspirisanu istinitim dešavanjima, u kojoj glavnog lika sve vreme prate intrige. Milan kaže da oni koji su već pročitali štivo su mu poručili da se čita u pola daha, jer je obilje akcije i otkriva manje poznate istorijske činjenice. I sam je kaže sklon teorijama zavere.

Foto: Printscreen RED TV

Zorana Pavić se ne bavi ovim temama, njoj je jedino važno da se ovo što pre završi kako bi mogla da se posveti onome što najviše voli. - Ja nikad od muzike odustati neću, ptice umiru pevajući - kaže pevačica. Nada se da će uskoro moći i na daske koje život znače, ali i da se vrati starim dobrim živim nastupima.

Sve u svemu, gosti, ali i Maca, jedva čekaju da se vratimo starim navikama, poslovima, putovanjima i generalno životu na kakav smo navikli.

Autor: redportal.rs

#Zorana Pavić

#maca

#milan miličić

#ognjen radosavljević

#teorije zavere

#teša tešanović

#zornjak