Pevačica pokazala kako uživaju

Pevačica Sara Jovanović trenutno odmara na Zlatiboru zajedno sa dečkom Milkom Babićem, a sada se i oglasila sa planine i pokazala kako uživaju. 

Pevačica je pokazala na svom Instagramu da su se ludo zabavili u šetnji po planinskim putevima i livadama, a sve vreme sa njima je bio i njen pas Nora.

Koliko je ovaj podvig bio naporan za sve njih, Sara je otkrila uz sliku na kojoj čak i njen pas spava na podu i nema snage da se pomeri.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

IZVOR: IG / sarajoofficial

Ipak ona je takođe svima jasno stavila do znanja da je uživala u čistom vazduhu i zahtevnoj fizičkoj aktivnosti, ponajviše jer je uz nju bio Milko, te su se zajedno nekoliko puta uslikali na planinarenju gde su pozirali uz široki osmeh.

Sara je nedavno govorila o vezi sa Babićem. 

- Građenje jednog odnosa podrazumeva dogovor, uzajamne ustupke, i u nekoj meri i kompromise, ali čini mi se da je od ključnog značaja biti svestan razlike između dobrog i lošeg kompromisa. Ako postoji zdrava osnova, verujem da će biti prisutni samo dobri koji će doprineti razvitku veze, a ako postoji jednosmeran kompromis, tačnije ako se čini samo da bi se jedan partner zadovoljio, a drugi se ne oseća dobro u svojoj koži, onda sve pada u vodu. Koliko god da je par kompatibilan, nemoguće je imati isto mišljenje o svemu, zato je bitna dobra komunikacija, razumevanje, strpljenje, kao i da se ne polazi samo i isključivo iz svoje tačke gledišta, već da se u većini situacija sagleda šira slika - rekla je za Blic

Autor: redportal.rs

#Putovanje

#dečko

#pevačica

#sarajo