Pevačica otvoreno govorila o odnosu sa bivšim mužem

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Anabela Atijas bila je gost u emisiji Magazin In, koju vodi Sanja Marinković. Anebela je tom prilikom otkrila kada se tačno pomirila sa bivšim mužem i "na čemu" je njihov odnos sada.

Anabela je tokom emisije izjavila da se ona i Andrej sada nalaze negde "na pola" između braka i obične veze, kao i to da joj je "papir" stvarao teskobu i da bi je bilo strah da ponovo potpiše nešto.

- U januaru prošle godine... Neko vreme jesam krila, a onda si ti poprilično živela u neznanju (smeh). Iskreno da ti kažem, bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako... Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - odgovorila je pevačica na pitanje Sanje Marinković o tačnom periodu pomirenja sa bivšim.

View this post on Instagram

A post shared by Anabela (@anabelci)

IZVOR: IG / @anabelci

Podsetimo, Anabela i Andrej su se razveli 25. decembra 2019. godine, a pevačica je rekla da su se pomirili prošle godine u januaru, odnosno u januaru 2020. godine. Brzo su shvatili da se ipak vole i dali novu šansu svom odnosu.

Autor: redportal.rs

#MAGAZIN IN

#anabela atijas

#andrej atijas

#pomirenje

#svadba