Mnogim studentima se predavanje rijaliti zvezde učinilo korisnim ☝🏻

Kim Kardašijan održala je predavanje studentima na Harvardskoj poslovnoj školi.

Govorila im je o uspehu svojeg brenda SKIMS, a mnogim studentima se predavanje rijaliti zvezde učinilo korisnim 😉, piše Index.hr.

- Mislim da je mnogi ljudi ne poštuju kao nekoga ko vodi multimilijardersku kompaniju. Samo učiti od nekoga ko je izgradio tako uspešan posao bilo je zaista uzbudljivo. 😎 Mislim da su privatnost bez kamera u prostoriji i mogućnost iskrenog razgovora s njom takođe vrlo dragocjeni - ispričala je jedna studentkinja za NBC Boston.

HARVARD JE OČITO SNIZIO SVOJE STANDARDE ☝🏻

No nekima je predavanje Kim Kardašijan bilo povod za sprdnju. Kim se na Instagramu pohvalila s nekoliko fotografija ispred univerziteta i poručila da je jako ponosna. Neki su pisali da je Harvard pozvao "netalentovanu poslovnu ženu" na predavanje. +

- Nadam se da si studentima spomenula da si imala sva potrebna sredstva i da si bila osigurana do te mere da si mogla raditi štA god želiš", "Mogu razumeti da je to bio bilo koji fakultet, ali Harvard?", "Harvard je očito snizio svoje standarde", "Koliko si im platila da se fotkaš?", "Što si ti uopšte pričala tim studentima koji su ionako veroVatno pametniji od tebe? - neki su od komentara.

Autor: Index.hr