Vlasnik: Danas svako može da se iznervira i mobiliše policiju koja će nas kazniti 🤷🏻‍♂️😡

Iznervirani muškarac pozvao je policiju nakon što je dva evra platio espreso bez kofeina u kafiću Ditta Artigianale u Firenci. 😡

Policiji se požalio da cena nije jasno izložena iza pulta. Ta greška je na kraju koštala kazne bar koji je poznat po dobroj kafi i osvojio nekoliko priznanja na takmičenjima.

Vlasnik Frančesko Sanapo iznervirano je prokomentarisao kaznu na društvenim mrežama i branio kafu koju nude, koja dolazi sa male plantaže u Meksiku i "priprema se sa velikom pažnjom od strane njegovih barista", prenosi RTS.

- Kaznili su me jer se neko uvredio što je platio dva evra za kafu. Da li možete da verujete? Danas svako može da se iznervira i mobiliše policiju koja će nas kazniti zbog zasterelog zakona 🤷🏻‍♂️😡 - kaže Sanapo držeći u rukama pismo od policije.

U Italiji je prosečna cena espresa jedan evro, iako je većina kafića i barova povećala cene nedavno zbog problema u snabdevanju i veće cene kafe. Grupe za zaštitu potrošača upozorile su da bi prosečna ciena espresa mogla ove godine da poraste na 1,5 evra, navodi Gardijan.

Autor: RTS

#Cena kafe

#Ditta Artigianale

#Firenca

#Frančesko Sanapo