Januar spaja nespojivo!

U poslednje vreme aktuelne su "neke tajne veze" između političara i estradnih umetnica, a poslednja takva priča bila je saga između Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Draško je ranije povezivan i sa Kijom Kockar, pa možemo reći da se našao u pravom estradno-političkom ljubavnom miksu, makar u medijskoj stvarnosti.

Sada je aktuelizovana još jedna "tajna veza" između poličara i pevačice, a radi se o Bošku Obradoviću, predsedniku Srpskog pokreta Dveri i Ani Nikolić, popularnoj estradnoj umetnici. 🤭

Naime, popularni političar pohvalio se na svom Tviter nalogu da gaji određene emocije prema pevačici, odnosno prema jednoj njenoj pesmi.

IZVOR: TW / @BoskoObradovic

Obradović je rekao da ga jedna od Aninih najpoznatijih pesama Januar podseća na vojničke dane, što je iskoristio kako bi još jednom iskazao stav svoje političke opcije o potrebi vraćanja obaveznog vojnog roka.

Međutim, mnogi su u komentarima protumačili da iz tvita isijava neka veća privrženost Ani Nikolić od pukog evociranja uspomena koje budi jedna pesma, a da li je to istina ostavljamo da prosudite sami. 🤭

Postavlja se pitanje hoće li se i pevačica oglasiti ovim povodom, ali sigurno je da joj prija činjenica da je njena pesma obeležila jedan period, a mnogi od nas se i dan-danas pred svaki januar sete neprevaziđenog hita:

IZVOR: TW / @redportalrs

Srećni praznici!

Autor: redportal.rs

#ana nikolic

#bosko obradovic

#bosko obradovic januar

#bosko obradovic vojni rok

#dveri ana nikolic