URA je Dalila, DF je Dejan, a DPS - Filip Car

Jedan od čelnika Demokratskog fronta i predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević , je na njemu svojstven način objasnio kako izgleda odnos pokreta URA, DF-a i DPS-a upoređivajući sa popularnim rijaliti programom “Zadruga“.

Pošto su pokretu URA usta puna evropskih standarda, i evropske tekovine Knežević je istakao da su rijaliti programi takođe tekovina evropskih standarda.

- Jedan moj komšija koji se dosta dobro razmije u politiku, ali se razumije i u Zadrugu kaže da ga Skupština, odnos Parlamentarne većine i izvršne vlasti neodoljivo podsjeća na neku petu “Zadrugu“. Napravio mi je jasna poređenja i podijelio uloge u ovoj parlementarnoj većini. U toj Zadruzi postoji jedan bračni par koji se zovu Dejan i Dalila, metaforički rečeno to je 38 poslanika DF-a, SNP-a i ostalih kolega iz parlamentarne većine koji predstavljaju Dejana, a tri poslanika iz pokreta URA koji predstavljaju Dalilu. Njih dvoje su tako bili zakleti na vječnost pred Bogom ali čim su ušli u “Zadrugu“ Dalila je Dejana prevarila sa nekim Filipom Carom koji je u ovom slučaju Duško Marković - rekao je Knežević.

IZVOR: YT / Alo online ME

Dodao je i da peti put ona, ili pokret URA vara Dejana sa Duškom Markovićem i DPS-om.

- Gospođa Dalila je odlučila da se razvede od Dejana. i Dejan traži razvod da upale svjetlo da znaju ko je s kim. Gospodine Konatare vi očekujete od nas da imate pravo  na sopstveno mišljenje. To nije sporno, ali vi ste to pravo iskoristili praveći koaliciju sa i brak sa Dejanom tj. koalicijom DF-a, Demokrata, SNP i ostalih. Vama se svidjelo kako to radi  Duško Marković tj. Filip, kako šarmira DPS, odlučili ste da pređete na njihovu stranu kriveći Dejana, otužujući nas da smo mi krivi za sve ovo - naveo je Knežević.

Naveo je i da je Vlada izabrana zahvaljujući SPC i mitropolitu Amfilohiju, i da je ranije kazao Dritanu Abazoviću da umjesto Bajrama treba da slavi Aranđelovdan, krsno ime mitropolita.

pročitajte još

Grobari BLOKIRALI Pariz!

Autor: redportal.rs

#Crna Gora

#Filip Car

#ZADRUGA

#dalila

#dejan

#milan knežević

#skupština crne gore