Za prvo dete daje duplo veću alimentaciju jer, kako kaže, živi u gradu

Darko Lazić i njegova nekadašnja verenica Marina Gagić sreli su se oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

U sudnici je, navodno, došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu", rekao je izvor i dodao:
- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao 'Dobro, eto, mogu da dam 30.000' na šta mu je ona dobacila 'nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete' - , završava izvor.

Autor: Mondo

#Marina Gagić

#alimentacija

#darko lazić

#sud