Dnevno konzumira 2 litra

Keri (53) iz Kolorado Springsa svakodnevno pije svoj urin. Njoj je pre nekoliko godina dijagnostikovan kancer, a ona sada veruje da će joj to što pije litre sopstvene mokraće pomoći da se izleči.

Ova žena tvrdi da joj urin ima "ukus šampanjca" i svakodnevno pije pet čaša ovog "napitka", piše Mondo.rs.

Govoreći o tome u emisiji My Strange Addiction koja je prvi put prikazana na TLC-ju, ona je izjavila da "voli toplu mokraću":

Miris urina se menja u zavisnosti od toga šta jedem, danas je ukus dosta drugačjii nego što je bio pre četiri godine. Ponekad ima slan ukus, a nekad je kao šampanjac. Ukus je različiti u odnosu na to šta se dešava u telu, postoje određene stvari koje više ne jedem jer mi se nakon njih ne sviđa ukus mokraće.

Keri je svoj urin počela da pije pre četiri godine, kada joj je dijagnostikovan melanom, a ona je odlučila da pokuša da se izleči na ovaj potpuno neproveren način. Iako su joj lekari savetovali da ide na hemioterapije, ova žena je umesto toga počela da pije svoju mokraću, što je zabrinulo njenu ćerku.

Ona kaže da "nije povratila" kada je prvi put popila svoj urin, a od toga da konzumira po jednu čašu dnevno, došla je do toga da pije po dva litra dnevno. Keri dodaje da će "nastaviti da pije mokraću bez obzira na sve" jer ne veruje zvaničnoj medicini.

Autor: mondo.rs

#konzumiranje urina

#urin

#zena