‘Skuvala sam mu jelo zbog kog je izgubio slepo crevo!’

Najgori prvi sastanak: ‘Skuvala sam mu jelo zbog kog je izgubio slepo crevo!’😨

Ako mislite da nemate sreće u ljubavi i da ste već bili na nekoliko očajnih prvih sastanaka, možda vas uteši objava devojke koja je na prvom sastanku dečka sa kojim je izašla skoro ubila… Svoju ‘zabavnu’ anegdotu Amerikanka Loren podelila na Tviteru, gde je ispričala da je dečka kojeg je upoznala onlajn želela da iznenadi i za prvi sastanak mu pripremi paelju, tradicionalno špansko jelo s pirinčem, povrćem, piletinom, morskim plodovima i šafranom…

I premda zvuči neverovatno da joj se tako nešto dogodilo već na prvom sastanku, što je nekima neverovatno, njoj je, kaže, samo još jedan tipični izlazak nakon kog je i dalje sama.

„Loren, kako ide ljubavni život u poslednje vreme? Prva liga, hvala!“ – našalila se devojka u postu na svoj račun i nastavila:

“Ne samo da sam čoveka skoro ubila, već izgleda da sam odgovorna i za to što je izgubio jedan unutrašnji organ. Odličan posao!”, piše iznad fotografije poruke koju je nesrećnom dečku poslala u bolnicu, gde se oporavlja od večere s njom.

– Žao mi je što sam ti spremila paelju koja ti je izazvala alergijsku reakciju koja je dovela do upale slepog creva, zbog čega si ostao bez njega. Namera mi je bila da ti eventualno ukradem srce, ali nažalost ukrala sam ti drugi organ. Moja greška! – poručila mu je u rukom pisanoj isprici.

Za britanski list San otkrila je da je dečko bio alergičan na gambore, što ni on sam nije znao, ali njen pokušaj ubistva nije shvatio lično, već su se oboje dobro nasmejali svom neuspelom početku veze.

– Da, alergičan je na gambore! Do tog šarmantnog otkrića došli smo zajedno, na podu mog kupatila pre otprilike 16 sati – dodala je Loren u komentarima.

Dobra stvar je što je ostao bez nebitnog organa, nije bez nekog ‘važnog’, poput slezene ili srca – komentarisao je jedan pratilac na Tviteru, a drugi je zaključio da će ‘verovatno među njima ipak nečeg biti, budući da se i nakon svega čuju i on nije blokirao njen broj’..

– Videti ćeš, još će to ispasti dobar ‘dejt’ – rekao je drugi.

Autor: Krstarica

#dejt

#operacija

#slepo crevo