Bokserski meč bivšeg i sadašnjeg predsednika SAD

Bivši predsednik SAD Donald Tramp (75) izgubio je na izborima od Džoa Bajdena (78) ali je uveren da bi bez ikakvih problema i sumnji porazio svog političkog rivala u bokserskom ringu, ako bi se za to ukazala prilika.

Tramp je bio pozvan na konferenciju na medije uoči subotnjeg meča bivšeg šamiona teške kategorije Evandera Holifilda i šampiona poluteške kategorije Vitora Belforta gde su ga pitali protiv koga bi se borio u bokserskom ringu i kako bi ta borba izgledala, prenosi Njujork post.

- Pa, ako bih morao da izaberem nekoga, nekog ko nije profesionalni bokser, preskočio bih profesionalne boksere jer bi to mogla da bude opasno, ali ako bih morao da se borim protiv nekog, mislim da bi moja najlakša borba bila sa Džoom Bajdenom, jer bi on pao vrlo, vrlo brzi. Vrlo, vrlo brzo - rekao je Tramp.

- Znate, on je jednom rekao kako bi voleo da me izvede iza bara - rekao je Tramp parafrazirajući tada potpredsednika SAD Bajdena koji je 2016. rekao da bi vrlo rado voleo da odvede Trampa "iza teretane" da pesnicama reše neke stvari.

- Bio bi u ozbiljnom problemu ako bi to uradio. Mislim da bi Bajden pao u roku od nekoliko sekundi - izjavio je Tramp izazvavši smeh i aplauz okupljenih.

Tramp i njegov najstariji sin Donald Tramp mlađi, komentarisaće subotnji revijalni meč na kome će se pojaviti i MMA velikani Anderson Silva i Tito Otiz, kao i bokseri Dejvid Haj i Džo Furnijer.

Holifild je u poslednjem trenutku uskočio umesto Oskara de la Hoje koji je morao da se povuče jer je zaražen koronavirusom.

Autor: kurir.rs

#bajden

#nokautirao

#tramp

#za sekund