Bivši američki diplomata sa osmehom na licu

Ričard Grenel, američki diplomata i bivši izaslanik nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Srbije i Kosova trenutno je u Albaniji, gde je doputovao nakon posete Beogradu, a zanimljivo je da se albanskom plažom prošetao u majici na kojoj piše "Beograd" i to ćirilicom.

Kako Blic saznaje on je u mesto Jala u južnoj Albaniji, došao na odmor, ali je ovu priliku iskoristio da se sastane i sa albanskim političarima, kao što je to učinio i u Beogradu.

Interesantno je da je Grenel izabrao baš albansko primorje za svoje letovanje i to odmah nakon što je svoj odmor započeo u srpskoj prestonici.

Poznat u javnosti da ne krije svoje simpatije prema Srbiji, Grenel se albanskim šetalištem pored plaže prošetao u majici na kojoj piše Beograd. Stiče se utisak da je želeo da bude baš viđen u toj majici i da se iskreno zalaže za pomirenje na ovim prostorima.

Podsetimo, bivši specijalni izaslanik za Kosovo u nedavnoj privatnoj poseti Beogradu sastao se sa nekoliko srpskih zvaničnika, među kojima je i ministar finansija Siniša Mali.

On je sa ministrom izašao i u klub, a svoje odušeljenje iz beogradskog noćnog provoda podelio je i na društvenim mrežama.

pročitajte još

Gori JERUSALIM! 🔥

Autor: blic.rs

#Albanija

#beograd

#grenel ričard

#majica