Hotel Mažestik središte incidenta

Biznismen Dejan Sekulić tvrdi da mu je slomljen nos u teškom incidentu u kom su učestvovali i lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić, prenose podgoričke Vijesti.

Sekulić je optužio Mandićevog sina Iliju da ga je udario šakom i dodao da je svemu prethodila žustra polemika sa Kneževićem u toku koje su u jednom trenutku nakon fizičkog kontakta i završili na podu beogradskog hotela Mažestik.

Sekulić je za Vijesti rekao da Andrija Mandić i Knežević nisu sprečili napad na njega, a da je dvadesetdvogodišnjaka od njega sklonio nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Andrija Jovićević.

Iz Direkcije policije Srbije nisu odgovorili na pitanja Vijesti o tom incidentu, a lideri Demokratskog fronta nisu odgovarali na pozive.

Prema informacijama Sekulića, beogradska policija izuzela je snimke nadzornih kamera iz hotela.

Sekulić je hapšen 2019. godine u istrazi poslovanja bankara sa poternice Duška Kneževića, sa kojim je bio u kumovskim odnosima.

Sekulić objašnjava da je u ponedjeljak oko podne sedeo u salonu Mažestika i video da na recepciju dolazi Milan Knežević.

- Prišao sam mu i na najljubazniji način rekao: ‘Gospodine Kneževiću, ja sam Dejan Sekulić. Vi mene ne poznajete. Zašto ste me pominjali u Skupštini Crne Gore na nepristojan način? Nikada me niste videli, ne znate ko sam, ni kako se zovem, ne živim u Crnoj Gori 45 godina’. On je bio drzak, onako kako političari znaju biti drski i počeli smo se svađati. Rekao mi je da lažem, a ja njemu da je idiot. Bilo je malo čarke među nama, a onda nas je krenuo razdvajati direktor Mažestika. On je krenuo da me udari nogom, a kako su nas razdvajali opet smo se uhvatili u koštac i pali, on dole, ja gore. Razdvojili su nas ljudi iz Mažestika - kazao je on.

Sekulić objašnjava da se nakon toga on vratio u salon i nastavio da sedi sa dvojicom prijatelja, a da je poslanik Knežević ostao u holu.

- Dva konobara su stajala između, da ne dođe ponovo do sukoba, iako sukob među nama nije ni bio tuča, nego više nego nadgornjavanje. Posle desetak minuta došao je Andrija Jovićević i pitao me: ‘Šta je to Dejane bilo?’. Iza njega je došao Andrija Mandić i pored njega njegov sin. Sedio sam zavaljen u fotelji i mislio da ćemo da razgovaramo. Sin Andrije Mandića došao je na dva metra, a onda brzim korakom prišao i udario me šakom u nos. Slomio mi je nos.

- Verovatno bi tuča bila veća da Andrija Jovićević nije reagovao i sklonio tog dečka od mene. I dalje sam sedio i faktički bio u krvi. Haos se završio udarom i mojim polomljenim nosem - rekao je on za Vijesti.

Milan Knežević je juče na sastanak parlamentarne većine došao sa lijevom rukom sakrivenom ispod majice.

Autor: vijesti.me / redportal.rs

#andrija mandić

#beograd

#dejan sekulić

#mažestik

#milan knežević

#sin andrije mandića

#slomljen nos

#tuča