Luna Đogani otkrila da se ne snalazi u kuhinji, zbog ovoga ju je sramota.

Kakve su domaćice, kako se snalaze u kuhinji i šta spremaju svojoj porodici otkrile su Luna Đogani i Anabela Atijas u emisiji Premijera - Vikend specijal.

- Mene je sramota da odgovaram na to pitanje. Bila je slava, ono što sam znala, ja sam napravila, posnu rusku salatu, meze, dala sam sve od sebe, sve ostalo smo kupili. Iskrena ću da budem, nisam domaćica, znam nešto najosnovnije, imam dete, moram da znam, ali da sam neka da znam da mesim, to ne. Jedemo svašta, kupimo dostavu, kuvana jela, napravim supu, sneđemo se, moramo zbog Mije, nešto kuvano, ali ništa nam ne fali, živi i zdravi - ispričala je Luna.

- Bar jedno jelo dnevno kuvam, vaš kad ne mogu da stignem, onda naručim. Prepisivala sam od mame, moja mama je vrhunska kuvarica, ja sam nešto malo pohvatala, nisam loša. U koroni sam kuvala baš, sad radim dosta - rekla je Anabela.

- U trudnoći sam svaki dan dolazila kod mame i jela, ugojila sam se 22 kilograma, zato je Mia rođena sa 4 kile i 100 grama - bila je iskrena Luna.

- Svaki dan se trudim da usrećim svoju decu, ne mora uvek biti materijalno, može da bude igra. Znate kakav je ovaj posao, a ne volim kad se ljudi baziraju samo na praznike, bitno mi je kad cele godine nekog usrećujem - istakla je Anabela.

Autor: R.L.

#Luna Đogani

#anabela atijas