Pevač najavio da će Novu godinu provesti sa fanovima 🎄

Dok najveći broj izvođača otkazuje svoje koncerte i turneje, Džastin Biber pronašao je način da iznenadi svoje fanove. Pozitivno, razume se.

Naime, kanadski pevač najavio je svoj prvi koncert preko svog Instagram profila, posle cele 3 godine pauze. U pitanju je lajvstrim događaj koji će se održati na Novu godinu.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

IZVOR: IG / @justinbieber

Koncert će biti održan u saradnji sa T-Mobile kompanijom, sa kojom Džastin već duže vreme sarađuje. Klijenti kompanije u SAD moći će da se uključe na koncert besplatno, dok će sve ostale zemlje morati da iskeširaju 33 $ (Cena, prava sitnica! 😁).

Džastinov poslednji koncert održan je 2017. godine u okviru svetske turneje Purpose. Ipak, pred sam kraj turneje otkazao je 14 nastupa nakon čega je javno progovorio o tome da ima psiholoških problema, da je premoren i u depresiji.

U oktobru ove godine, međutim, on je izbacio novu pesmu Lonely, koja opisuje njegovo iskustvo na poslednjoj turneji. Reči ove pesme govore usponima i padovima, kao i šta je sve prošao dok je kao dete postajao svetska zvezda.

IZVOR: YT / Justin Bieber

U novembru udružio se sa kanadskim izvođačem Šonom Mendezom s kojim je snimio pesmu Monster.

IZVOR: YT / Shawn Mendes

Autor: redportal.rs