Ova numera nosi jasnu poruku

Aleksandra Radović, jedna od najpopularnijih pop pevačica regiona, predstavila je novu pesmu Prošlo me je posle skoro godinu dana pauze. 🎶

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Tekst i muziku za pesmu potpisuje naša najpoznatija kompozitorka i tekstopisac Aleksandra Milutinović, dok su na aranžmanu i produkciji zajedno radili Mahir Sarihodžić i Aleksandra Milutinović. 

- Ovo je nastavak saradnje sa proverenim timom koji čine Aleksandra Sara Milutinović i Mahir Sarihodžić. Reč je o malo modernijem zvuku, ako mogu tako da ga okarakterišem. Pesma govori o lošim procenama i velikim promašajima koje čovek može da napravi u životu, ožiljcima koji ostaju, to su stvari preko kojih ne možeš preći. U ovoj mojoj pesmi nema povratničkih momenata - objašnjava pop diva jedinstvenog glasa.
- Sve naše muzičke kreacije imaju zajednički imenitelj, a to je stav jake, emotivne žene. Tako i ova numera nosi jasnu poruku - prošlo me je. Velika snaga i želja da sve loše prodje i da se život nastavi u nekom lepšem svetlu. Ponosna sam što smo kolega Mahir Sarihodžić i ja zajedničkim snagama trasirali muzički stil Aleksandre Radović u 2022 godini. Radujem se sledećem singlu na kom se već uveliko radi - naglašava Aleksandra Milutinović, kompozitor i tekstopisac velike većine pop hitova koje danas slušamo.

IZVOR: YT / Aleksandra Radovic Official

Autor: redportal.rs

#Aleksandra Radović

#Prošlo me je

#pesma