16. septembra u 20.30 č.

Pevačica raskošnog glasa Tijana Bogićević održaće koncert 16. septembra sa početom u 20.30 č. u okviru Atrium Sessions serije nastupa u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs, kao i na Ticket Vision prodajnim mestima. Ovaj koncert prvobitno je bio najavljen za 9. septembar u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, ali je pomeren zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

Foto: privatna arhiva

Tijana Bogićević je srpska pop pevačica rođena u Novom Sadu. Bila je predstavnica Srbije na na Pesmi Evrovizije 2017. sa pesmom In Too Deep. Početkom svoje profesionalne muzičkekarijere smatra 2001. i upoznavanje sa Vladom Georgievim, kada pristupa njegovom bendu kao prateći vokal i nastupa na koncertima širom regiona. Uporedo nastupa sa svojim bendom koji postaje jedan od najtraženijih pop klupskih bendova. Već 2010. snima pesmu Tražim koja postaje veliki hit i gotovo neizostavna numera u svim šou programima. Godine 2011. odlazi na Pesmu Evrovizije kao prateći vokal i predstavlja Srbiju sa Ninom i pesmom Čaroban

Pesme koje su izazvale veliku pažnju su Tijanini dueti sa grupom Flamingosi i Aleksom Jelićem,kao i emotivna balada Čudo koja je bila svojevrsna najava saradnje sa kompozitorom iproducentom Dušanom Alagićem.

Svoj debi album pod istim imenom objavila je 2018. sa kog su se izdvojili hitovi Hajde onda ništa, U redu i Bezuslovno. Usledili su veoma uspešni solistički koncerti u Beogradu i Novom Sadu 2019. Tijana je objavila duet sa Aleksandrom Sarom Milutinović za pesmu Širina Sara Milutinović autor je i narednog Tijaninog hita, Javna tajna, koji je objavljen 2020. Svoj drugi studijski album Blizu Tijana je objavila u junu 2022. na kome se nalaze pesme: Blizu, Umem, Ponovo ljubav.

IZVOR: YT / Tijana Bogicevic 

Autor: Redportal.rs

#Kolarac

#koncert

#tijana bogićević