Pusti da ti sviram 🎶🎵🎶

Regionalno popularni Darko Rundek & Ekipa, zbog velikog interesovanja, posle prvog (25. avgust), održaće dan kasnije, 26. avgusta, u organizaciji agencije Long Play, i drugi koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu 🎵🎶. Vrsni muzičar i njegov sastav će još jednom prestoničkoj publici, koja je, kao i uvek, iznova željna njihovih nastupa, izvesti najznačajnije numere iz perioda Haustora, kao i iz Darkove solo karijere. 

Foto: redportal.rs/Nemanja Đorđević

Podsetimo, Rundek & Ekipa su u avgustu 2021, u sklopu promocije dvostrukog EP izdanja Brisani prostor, dan za danom na istom mestu, u oazi zelenila i najrazličitije flore, nanizali 3 rasprodata koncerta, a ubrzo zatim beogradske obožavaoce počastili sa još 2 nastupa na Zapa barci.

Darko Rundek je dugogodišnji istaknuti borac za zaštitu životne sredine, pa nastupi u Botaničkoj bašti za njega imaju poseban značaj 🌿🍀. Poput prvog, i na drugom koncertu, 26. avgusta, posetiocima će na ulazu biti deljene brendirane trajne plastične čaše, koje će moći da ponesu kući, kao uspomenu. Cena ulaznice za koncert Rundeka & Ekipe 26. avgusta u Botaničkoj bašti je 2.000 dinara. 

Foto: redportal.rs/Live Production

Autor: redportal.rs

#Darko Rundek

#Ekipa

#Jevremovac

#botanička bašta

#haustor

#koncert