Pevačica nam je otkrila da se oseća super i da će se ubrzo vratiti nastupima 😍

Pevačica Marija Mikić objavila je 2 pesme koje je najavljivala tokom trudnoće, kao i spotove za njih, Marija je snimala dok je bila u 9. mesecu. Novopečena mama je spremna da se publici oduži i zahvali na podršci novim pesmama za koje veruje da će obeležiti ovo leto i da će biti prava prekretnica u njenoj karijeri.

Popularna pevačica je za naš portal dala izjavu povodom izlaska novih pesama, ali je progovorila i kako se oseća s obzirom da se porodila pre nekoliko dana.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

- Pesme Kombinacije i Ljubi me, ljubi smo snimali u toku 9. meseca trudnoće. Snimili smo 2 spota takođe, sve u jednom danu, kako bi smo postigli da sve izađe dok se Đurđa ne rodi. Bilo je jako naporno, ali takođe nezaboravno iskustvo. U jednom spotu se namerno vidi da sam trudna jer sam zelela da mi ostane uspomena, da i Đjurđa vidi kada poraste jednog dana. Obe pesme potpisuje Miloš Vuksanović iz Lexington benda, kao i veliki hit Jul i sve prethodne.

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

- Zanimljiva stvar je da pesme izlaze danas 11. jula, kada mi je bio termin za porođaj. Pošto je gospođica Đurđa odlučila da izađe ranije, zenzula nam je sve planove. Umesto promocije koja je planirana za novinare i kolege, bilo je: vozi u Višegradsku 26!

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

- Inače, osećam se super, mislim da ću se brzo vratiti nastupima, mnogo brže nego što sam mislila, a Đurđa mi je kao iz bajke, ne mislim fizički (svakom je svoje dete najlepše) nego mi je dobrica i super se snalazimo - završava Marija za Redportal.rs.

U nastavku pogledajte spotove za 2 nove pesme, koje će nesumnjivo pokoriti listu letnjih hitova 2022. godine:

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Autor: redportal.rs

#Ljubi me ljubi

#PESME

#kombinacije

#marija mikić

#porođaj

#spotovi