Pevačica se oprostila od publike 😥

Pevačica Maja Odžaklijevska gostovala je u emisiji Luda noć, a nakon što je otpevala pesmu saopštila je da je upravo taj nastup njen opraštaj od scene, odnosno poslednji ikada.

Pevačica je izjavila da je umorna od svega i da je njen nastup u ovoj emisiji ujedno i poslednji. Kako je rekla, ovo je bio lep oproštaj. Svi gledaoci su ostali iznenađeni, a ova vest je posebno rastužila verne poštovaoce njene muzike. - Molila bih da ne nastupam, jeste, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega - rekla je Maja.

View this post on Instagram

A post shared by Maya Nika Lasting (@nikalasting)

IZVOR: IG / nikalasting

Podsetimo, Majin unuk boluje od autizma, a ona je sve svoje vreme posvetila njemu. - Prve 2 godine govorio je one prve reči koje dete izgovara: mama, tata, baba. A sad više ne govori. On već 5 godina ćuti. Doduše, peva i izgovara neke slogove, ali to je sve. Mislim da je došao period da se njemu, uz pomoć svih ovih ljudi kojima smo se obratili, pomogne na adekvatan način i da dete progovori. Inače, sve razume - izjavila je Maja tada u svojoj emotivnoj ispovesti, što je raznežilo mnoge.

Autor: redportal.rs

#Maja Odžaklijevska

#poslednji nastup

#scena

#unuk