Pevač se vratio na mesto zločina! 😁

Pop pevač Željko Vasić proteklog vikenda otvorio je letnju sezonu u Herceg Novom svojim nastupomna koktelu koji je organizovala Turistička organizacija Herceg Novi.

Kako nam je otkrio, on se nakon 22 godine vratio na ’’mesto zločina’’ gde je i započeo muzičkukarijeru sa pesmom Žena kao ti koja ga je izbacila među najveće zvezde pop muzike. Željko je rekao:

Vratio sam se tamo gde je sve počelo. Ovo je moj teren. U Herceg Novom sve znam napamet. Drago mi je da se vraća i festival ’’Sunčane skale’’ jer je nešto tako nedostajalo na našoj sceni. Ja sam svake godine u Crnoj Gori. Oni što odlaze u Dubai, nisu proživeli ni iživeli u mladosti. Ja sam u Pržnu sa porodicom svake godine. Imamo neki štek tamo.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Turistička organizacija Herceg Novi prvi put organizovala je svečanu ceremoniju otvaranja ljetnjesezone. Prigodna svečanost, održana je u subotu veče.11. juna, u Holliday lounge u Njivicama, aokupila je brojne zvanice. Ceremoniju otvaranja ljetnje sezone obiležila je promocija kampanje zaturističku 2022. godinu sa novim sloganom Herceg Novi- Feel It. Predsenik Opštine Stevan Katić pozdravio novog konzula Republike Srbije, Mića Rogovića, kao i predstavnike prijateljskih gradova, turističke privrede, poslovnih partnera i medija, kazavši da ovo veče predstavlja nastavak intenzivnekampanje koja traje od početka godine, a za cilj ima da pokaže izuzetno bogatstvo i raznolikost Herceg Novog kao turističke destinacije.

Direktor lokalne Turističke organizacije Đorđe Stanojlović i naglasio da je TO Herceg Novi krenula i uovu sezonu, sa ponosom:

Beleže određene rekordne brojke, a naša emotivna tržišta su ekspanziji. Sa Nacionalnom turističkom organizacijom otvaramo nova tržišta. Brinemo i o svom zaleđu i u stalnoj smo saradnji sa Agencijom za razvoj i zaštitu Orjena i sve je više sadržaja koji će poboljšati ponudu u našem gradu.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Predsednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić na svečanosti povodom otvaranja ljetnje sezone rekaoje da će ovo nakon pandemije biti prva sezona u punom kapacitetu:

Neke procjene kaže i da možemo očekivati obaranje rekorda postavljenih u sezoni 2019. podaci iz protekla dva mjeseca za sada odgovaraju takvim predviđanjima.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Uz poruku Osjetite Herceg Novi! Herceg Novi – Feel It!, oglasio se vatromet, sa broda na moru. Specijalni gost večeri bio je Željko Vasić, jedan od promotera trodnevnog festivala Skale koji će bitiodržan od 25. do 28. juna na platou ispred Titove vile u Igalu.

Autor: redportal.rs

#Crna Gora

#Muzika

#herceg novi

#zeljko vasic