Dovoljno je dvoje da boje ožive 😍

Dosta je gunđanja, jadanja i prigovaranja! Vreme je za pokret! Dve godine nakon objave pandemijskog albuma Ilica Elemental zatvara krug svojom novom poletnom pesmom Dvojka 🎶🎶🎶.

Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental usred zime prkosi užasima januarske depresije i u 2. mesec 2022. ulazi apsolutno vedro i razigrano 😎.

Svima nam nedostaje bliskost, zagrljaj i da nekoga jednostavno uhvatimo za ruku. Ovu nit vodilju kamerom je savršeno uhvatio dugogodišnji saradnik benda Kristijan Smok, koji je režirao muzički spot za Dvojku 🎬🎥. Crno-belom tehnikom prati dvoje mladih skejtera koji jedre gradom na svojim daskama u potrazi za balansom i bliskošću, s potrebom za dodirima u vremenu distance. Nemoguće je ne primetiti njihove senke. Oko nas su dvojnosti, ali fokus treba prebaciti na dobre stvari. Da nema sunca 🌞, ne bismo videli ni senke, zar ne?

Foto: Redportal.rs/Kristijan Smok

Mirela Priselac Remi je rekla:

Lijepo je kad je čovjek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kamo ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog tko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga tko s tobom može podijeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke.

S njom se složio i reditelj Kristijan Smok:

Udvoje je sve ljepše, kako život, tako i skateboarding. Drago mi je da smo uspjeli uklopiti skateboarding s ovom pjesmom.

Od osnivanja 1998. bend je objavio 8 studijskih albuma, a Ilica je jedini album koji je objavljen isključivo na digitalnim platformama. Inače, album je imao čak 4 nominacije za nagradu Porin 😎.

Foto: Redportal.rs/Kristijan Smok

Ali najvažnije za publiku je da se novim singlom bend konačno vraća i na scenu, tako da će beogradska publika krajem marta moći ponovo da uživa u živom nastupu Elementala. Koncert će biti održan u okviru Konferencije KONTAKT.

Dvojka je pesma kojom Elemental osnažuje! Bend vas poziva da na društvenim mrežama uz hešteg #svisuudvojci objavite na koje sve načine u ovo vreme pokazujete ljubav svojoj dvojci  - nemojte čekati Dan zaljubljenih, volite se svaki dan! Najkreativnije će bend nagraditi poklon paketom 💗.

Pesmu možete poslušati na linku ispod 👇🏻👇🏻👇🏻:

IZVOR: YT / Elemental

Autor: redportal.rs

#Dvojka

#Elemental

#pesma