Pevačica sa balada prešla na brži ritam 😎

Mina Kostić je nedavno podelila na svom Instagram profilu ekskluzivne fotografije sa snimanja novog spota. Na storijima kompozitora, producenta i aranžera Gorana Ratkovića Raleta takođe smo mogli videti snimke i slike sa snimanja i premijerno čuti delove pesme. Juče je premijerno pesma postavljena na Jutjub i za sada broji nešto više od 5000 pregleda.

Pesma nosi naziv UTA MAA i snimljena je u saradnji sa, do sada nepoznatim izvođačem, čiji je alijas isti kao naziv pesme. On potpisuje muziku i tekst za ovu numeru. Za razliku od prethodne balade Čovek moj, nova pesma je bržeg ritma. Poznato je da publika obožava njene pesme u ovom fazonu, ali da ipak više cene dobru baladu u koje je uloženo mnogo emocija.

IZVOR: YT / Utaa Maa Official

Podsećamo da je Mina Kostić pre situacije sa koronavirusom uložila ogromnu svotu novca u pesmu Čovek moj. - Izdala sam pesmu Čovek moj pre korone, a to me je koštalo 10.000 evra. Ono što sam radila i zaradila od Nove godine, uložila sam u to, misleći da će posao krenuti još bolje. Međutim, da sam znala kako će biti, sačuvala bih je. Želela bih da sada nešto snimim samostalno, ali nisam u situaciji. Više ne znam ni šta prolazi. Sa Nešom Tvinsom snimam duet i to je to - rekla je Kostićeva pre nekoliko meseci kada nije ni slutila u kom će pravcu dalje krenuti njena karijera. Da li će ova pesma proći kod publike jako je neizvesno jer trenutna situacija nije pogodna za promocije, a pesma se nalazi na kanalu koji ima samo 308 pratilaca.

Autor: redportal.rs

#UTA MAA

#mina kostić

#nova pesma