Hrvatska pevačica kao Vitni Hjuston 🎙

Lana je prva hrvatska pevačica koja je potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Warner Music. Oni zastupaju velike svetske zvezde poput Dua Lipe, Ed Širana, Madone i drugih, a pesme joj pišu dobitnici Gremija koji su stvorili Lejdi Gagu i Adel.

View this post on Instagram

A post shared by La Lana (@lalana)

IZVOR: IG / lalana

La Lana, koja se do skoro predstavljala samo kao Lana Jurčević, izbacila je spot za pesmu So messed up čime je započela svetsku karijeru u Warner Music i tako krenula da osvaja svetsko tržište. 

- Vitni - moja prva ljubav, netko u kog sam gledala ko "tele u šarena vrata" i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sutra je dan kad ćemo ona i ja imati nešto zajedničko. Spoj retro i novog. Nadam se da ću opravdati ovu priliku - najavila je Lana, a juče je svojim pratiocima predstavila svoju verziju kultne pesme iz 80-ih.

Lana je na kaveru za pesmu How will I know sarađivala sa Gaj Arturom, novim licem evropske scene, a video spot u stilu 80-ih režirao je Džošua Čirjak.

IZVOR: YT / La Lana

Autor: redportal.rs

#Lana Jurčević

#Vitni Hjuston

#nova pesma

#svetsko tržište