Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i mnogo više od toga, na kulturnoj sceni regiona

U organizaciji Doma omladine Beograda, 4. decembra u 21 čas u sali Amerikana Ida Prester beogradskoj publici premijerno će predstaviti svoje solo pesme u koncertnom izvođenju, uz pratnju svog benda Lollobrigida.

Romantično-plesne numere koje su mnogima obeležile razdoblje karantina, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i tajno putovali na more: "Dodir", "Minuta", "Kvar", "Sad" i druge, sada možete čuti uživo! Osim novih solo pesama Ida i bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide, pa će publika uživatu u putovanju kroz Idin svet i njene avanture.

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i mnogo više od toga, na kulturnoj sceni regiona. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie-pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pre 17 godina kada se pojavila u sastavu Lollobrigida i prodrmala celu muzičku scenu bivše Jugoslavije. Suludi kostimi, pomereni tekstovi i pank stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz njene pesme "Casio i šljokice" i "Bivšu curu", a bodre se uz "Ja se resetiram" i "Sutra je dan".

Pevaće se stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma – sve odreda plesne hitove, koji svedoče o uspešnoj transformaciji iz mlade pankerke u hvaljenu elektro-pop umetnicu. Ne propustite ovaj ljubavni muzički doživljaj!

Ida je pre par nedjelja predstavila pubici i jedan od svojih najvećih hitova "Sutra" u remiksu poznatog dvojca Pocket palma iz Zagreba.

IZVOR: YT/Ida Prester 

Autor: redportal.rs

#Ida Prester

#Lollobrigida

#koncert