Reper planira i svetsku karijeru! 💪

Muzičar Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, trenutno je jedan od istaknutijih umetnika na našoj sceni. On repuje, piše tekstove i radi muziku za svoje i tuđe pesme. Njegovi dueti zauzimaju prvo mesto u trendingu i na top listama. Doći do ovolikog uspeha sa samo 19. godina svakako da nije lako, ali Vojaž je na svom storiju podelio uz pomoć čega je danas tu gde jeste.

Svim mladim umetnicima poslao je snažnu poruku. Po Mihajlu, strah od neuspeha može se pobediti isključivo radom. Što je zalaganje veće, rezultati brže dolaze. Od drugih jedino možemo učiti, nikako i nikome ne treba zavideti.

- Trkajte se samo sa svojim ambicijama - poručuje Mihajlo.

Foto: Printscreen Instagram/@voyage.mp3

Vodeći se ovim savetima Mihajlove pesme su danas jako slušane i sve popularnije i među starijom generacijom. Dok Mihajlo uspešno osvaja domaće vrhove, izgleda da razmišlja i o svetskim. Voleo bi da njegov potencijal bude primećen i u svetu, pa tako planira da sa svojom devojkom Anđelom, popularnijom kao Breskvica, počne da snima na engleskom jeziku. Kada će se to desiti još uvek nije poznato, do tada slušamo stare pesme i čekamo nove koje je Vojaž još ranije najavljivao.

Foto: Printscreen Instagram/@voyage.mp3

Foto: Printscreen Instagram/@voyage.mp3

Predviđate li svetski uspeh Vojažu i Breskvici?

Autor: redportal.rs

#Breskvica

#rad

#saveti

#uspeh

#vojaž