U 💗 vas diramo!

Tata Dime i Zole, koga svi znamo kao Marka Louisa, objavio je razdragani album - i njegov prvi za decu - JA SE ZOVEM SLON 🐘, a u saradnji za izdavačkom kućom Lampshade Media 😎.

Osim što je razdragana, ovo je i jedna razigrana priča o glavnom junaku Slonu, koji smatra da je najveći, najlepši i najpametniji.

Na albumu, koji ima 7 novih pesama, Marko je sarađivao sa svojim omiljenim koautorima. Tekst za naslovnu pesmu radio je Stihomir Klepić, koji je, između ostalog, autor teksta pesama Marka Louisa Ninana i Svet je u nama. Slavko Milovanović je napisao tekst Navike, a sa Majom Radivojević je Marko sarađivao oko ostalih pesama, kao što su Čuvaj prirodu, Danas mi je rođendan i Učiti je baš lako 🎶🎵🎶.

Album JA SE ZOVEM SLON je, u stvari, i porodično izdanje - na pesmi Danas mi je rođendan gost je Markov mali sin Dima, na Čuvaj prirodu supruga Maša, a na Idemo na more sestričina Tatjana Novaković Tasha i kumče Milan Bojić 🥰🥰🥰.

Foto: Redportal.rs

Sredinom septembra Marko Louis je održao jedan mini-koncert na dečijem sajmu, gde je u saradnji sa kompanijom Dr Milk predstavio pesme sa albuma JA SE ZOVEM SLON, a koje su veoma lepo prihvaćene od strane  mlade publike i njihovih roditelja.

- Reakcije su sjajne i svakodnevno dobijam snimke kako deca pevaju nove pesme. Saznajem da deca rado slušaju pesme, znaju već sve tekstove i da na spavanje idu sa lakoćom pomoću novih melodija - izjavio je Marko Louis.

Animirani spot za numeru Ja se zovem Slon kreirao je vizuelni umetnik Stevan Petrović. Pored igranog animiranog spota, za ostale pesme je Stevan napravio mini-animacije koje prate ritam i temu pesme. 

- Stevana sam upoznao preko zajedničkog prijatelja i nekako smo se baš dobro skontali. Još pre nego što smo se upoznali, Stevan je imao želju da kreira nešto za decu. Putevi su nas spojili i zadovoljstvo mi je da sarađujemo. Namerno sam rekao da je ovo prvi dečiji album zato što sam siguran da nije poslednji. Rad na ovom albumu i stvaranje dečije muzike mi je otvorilo nove horizonte za ideje i projekte - rekao je Marko. Takođe je izjavio da je planirana interaktivna knjiga za decu koja će biti u vezi sa muzičkim albumom 😎🐘🎶.

Album JA SE ZOVEM SLON je dostupanna svim muzičkim mrežama, a uskoro i kao fizičko izdanje.

Pesmu možete poslušati na linku ispod 👇🏻:

IZVOR: YT / Marko Louis

Autor: redportal.rs

#Ja se zovem slon

#Marko Louis

#album