Moje srce nek se slomi samo nek ona dobro je....💔

Poznati pevač Dado Polumenta juče je svoje fanove obradovao novom pesmom pod nazivom Rani me, za koju je snimljen i spot. Ova balada namenski je objavljena danas, kao poklon i iznenađenje publici baš na datum kada proslavlja svoj 39. rođendan.

Dado je u svojoj gotovo 2 decenije dugoj karijeri uspeo da izgradi 2 izuzetno jake fan baze, da postane prepoznatljiv po klupskim hitovima koji redovno osvajaju radio stanice i višemilionske preglede, i kao i po romantičnim baladama u kojima gotovo svaka emocija može da se oseti kroz zvučnike zbog njegovog karakterističnog vokala.-

- Veliki pozdrav od srca za sve ljude koji nas prate i vole. S obzirom na to da je moj rođendan, ja sam odlučio da vam poklonim jednu sjajnu baladu koju je radio Darko Dimitrov, moja sestra Alisa i ja. Mislim da je ovo nešto najbolje od mene do sada i odlučio sam baš za moj rođendan da vas počastim ovom divnom baladom. Voli vas i ljubi vaš Dado Polumenta. Vidimo se uskoro!

Tekst za pesmu Rani me potpisuju Dado i njegova sestra Alisa, spot Aleksandar Kerekeš Keki, muziku Darko Dimitrov, dok je svoje poverenje još jednom poklonio i IDJVideos.TV kanalu i izdavačkoj kući IDJTunes. Pesmu možete čuti na svim digitalnim platformama.

IZVOR: YT / IDJVideos.TV

Autor: Redportal.rs

#Dado Polumenta

#Rano moja

#pesma