Početak snimanja tokom jeseni 🎶

Poznato muzičko takmičenje za decu Pinkove zvezdice od jeseni bi trebalo da se snima, a kako mediji pišu, čelnici Pink televizije, na kojoj se pomenuto takmičenje emituje, već pregovaraju sa potencijalnim članovima žirija. 😎

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović navodno je već pristala da bude jedan od članova žirija, a sada se pregovara i sa njenom majkom Svetlanom Cecom Ražantović, koja je već bila u žiriju Pinkovih zvezda.

- Producentima je zanimljiva ideja da se majka i ćerka prvi put nađu u žiriju nekog šou-programa. Veruju da bi publici bilo interesantno da gleda kako će njih dve glasati za kandidate i da li će se svađati pred kamerama - kaže izvor za Informer i dodaje:

Foto: Informer.rs/@cecaraznatovic

- Ceca je već bila u žiriju Pinkovih zvezda i dobro zna kako to funkcioniše. Skockala je život, deca su joj se odselila od kuće, u srećnoj je vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem, ima zakazane nastupe, pa se dvoumi da li sve to da remeti. Rad u žiriju nije nimalo lak, jer snimanja traju satima, pa privatan život u tom periodu trpi. Producenti su joj obećali da će zbog nje većinu emisija snimati tokom radne nedelje, a ne vikendom, kada nastupa. I dalje se čeka njen konačni odgovor.

Pored Anastasije i Cece, od jeseni bismo u Pinkovim zvezdicama mogli gledati i Natašu Bekvalac, Maju Berović, kao i Leontinu Vukomanović, ukoliko pregovori budu uspešni. 🎶

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Autor: redportal.rs

#Pinkove Zvezdice

#Svetlana Ceca Ražnatović

#anastasija ražnatović

#žiri