Pijana sestra zapravo jeste moja podvojena ličnost 😁😅

Mladu pevačicu Teodoru Taru Stojanović upoznali smo tokom muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice za koje se prvi put prijavila sa 14 godina, tek nakon što je završila baletsku školu i nije ni shvatala kako zna da peva, kako je kazala u intervjuu koji je dala tokom emisije Whatzuuuup, koja se emituje na RED TV. 😁

- Pinkove zvezdice su mi samo donele, zahvaljujući njima sam ovde, u studiju, započela sam svoju karijeru. Takođe, Pinkove zvezdice su bile sjajno iskustvo, upoznala sam dosta ljudi i prikupila kontakte koji su mi potrebni u ovom poslu, stekla sam iskustvo na sceni.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Tara je nedavno objavila novu pesmu Vidi, vidi, koja je odmah po objavljivanju prikupila simpatije kod publike, i kazala da će nastaviti sa ovom vrstom muzike i pevanjem na srpskom jeziku, iako se tokom pomenutog takmičenja često predstavljala pesmama na engleskom, jer je to ipak bolji način da se u našoj zemlji uspe.

IZVOR: YT / G Production

- Volela bih zaista da imam svetsku karijeru, to mi je oduvek bio san - rekla je Tara i potom dodala da je kao mala gledala Niki Minaž i ostale popularne reperke, maštajući da jednoga dana ima karijeru kao one. 🎶😎

Pored muzike, Tara se bavi i snimanjem video-snimaka za Jutjub. Njen kanal nosi ime Pijana sestra, a na njemu ju je zapratilo čak preko 72.000 ljudi.

- Pijana sestra zapravo jeste moja podvojena ličnost... Šalim se, to je nadimak koji mi je dao moj brat Kimi - otkrila je pevačica u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#karijera

#red tv

#svet

#tara

#vidi vidi

#whatzuuuup