Ivana Selakov vraća se na scenu 🎤

Pevačica Ivana Selakov uskoro se vraća na scenu sa duetskom numerom koju snima sa kolegom Acom Lukasom. Ivana i Lukas sarađuju već dugi niz godina, kako je prevačica otkrila upoznali su se 2003. godine, a do sada imaju nekoliko zajedničkih hitova.

Pre 9 godina Aca Lukas i Ivana Selakov snimili su pesmu Daleko si, nakon nje i Omaklo mi se, da bi kasnije otpevali i duet Ljubav u doba kokaina.

Kako je pevačica najavila, uskoro nas očekuje još jedan njihov duet, a snimanje spota za novu pesmu uveliko traje. 🎬😎

- Čekamo da sunce zađe, pa krećemo sa snimanjem. Pesma će ličiti na staru pesmu iz 80-ih godina. Pesma je dobila drugačiji zvuk. Nama fale još 3 pesme za CD. Lukas se sprema, kasni malo, ali stiže. On je beskrajno duhovit, inteligentan, znamo se od 2003. godine. Mi se muzički jako dobro slažemo - kazala je pevačica, kako prenosi Kurir, pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

- Posvetila sam se maksimalno porodici, a sada jedva čekam da nastupam ponovo. Proširila sam bend, uvela sam prateće vokale. Nažalost, mnogi muzičari su se sada pronašli u nekoj drugoj branši, tako da nije lako naći ih. 🎶

- Ne može ništa da počne dok se ja ne pojavim. Ivanina ideja je da to bude baš ova pesma. Nisam zaboravio ovu pesmu, ali ima tih nekih pesama iz moje karijere koje nisam izvodio - izjavio je nedavno Aca Lukas.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Autor: redportalr.s

#Ivana Selakov

#aca lukas

#duet

#nova pesma