Zvezde se vratile posle perioda pauze

Svetske latino muzičke zvezde Dženifer Lopez i Enrike Iglesias tokom aktuelne sedmice objavili su nove singlove i atraktivne video-spotove u produkciji kompanije Sony Music iz Njujorka, saopštio je regionalni izdavač i distributer Menart.

Tandem Dženifer Lopez i Rau Alehandro poziva publiku da igra dok još može da stoji na nogama zahvaljujući novom dinamičnom pop hitu Cambia El Paso, koji označava prvu saradnju latino dame i portorikanskog umetnika u usponu.

IZVOR: YT / Jennifer Lopez

Producent ovog singla je dobitnik nagrade Gremi Trevor Mazi, inače dugogodišnji saradnik Dženifer Lopez, s čiji su klijenti i pop zvezde Pitbul, Ašer i Džejson Derulo.

Prošle godine glumica i pevačica Lopezova je objavila dva singla Pa ‘Ti i Lonely, oba na španskom jeziku i u saradnji sa velikom latino zvezdom Malumom.

Video spot za ova 2 singla ukupno su premašila neverovatnih 133 miliona pregleda, dok je pesma prešla čak 100 miliona preslušavanja.

Rau Alehandro je nedavno objavio novi album Vice Versa visoko ocenjen od strane kritike, a prvi singl Todo De Ti je mega hit koji ima preko 237 miliona preslušavanja.

Pevačica trenutno privodi kraju njen deveti studijski album, a prvi na španskom jeziku od 2007.godine, i ima ugovorena snimanja čak 5 filmova za 2022: Marry Me (igra i spomenuti Maluma), The Mother, The Godmother, Atlas i Shotgun Weđing.

Dženifer Lopez je gostovala u Beogradskoj areni 2012. godine, kada je napravila pravi scensko muzički šou program za sve ljubitelje njene muzike.

Najuspešniji latino umetnik svih vremena, kralj latino popa Enrike Iglesijas objavio je singl i spot Me Pase, koji je komponovao i snimio sa umetnikom Faruko.

IZVOR: YT / Enrique Iglesias

Video-klip je režirao Alehandro Perez, sa kojim je Enrike do sada više puta uspešno sarađivao na privlačnim spotovima Bailando, Súbeme La Radio i Duele el Corazón, a koji su svi premašili milijardu pregleda.

Spot je snimljen na rajskoj plaži El Portillo u Dominikanskoj Republici.

Nova pesma će se naći na novom albumu Iglesiasa koji će izaći u septembru i postati deo kataloga velikih hitova koji su obarali mnoge rekorde na svetskim top-listama, što je pevaču donelo čak 47 Billboard i veći broj Gremi nagrada.

A to nije sve kada je reč o sinu velikog pevača Hulia Iglesijasa, koji je gostovao pre 10 godina u BG Areni, jer Enrike ove jeseni kreće na veoma produktivnu turneju po Severnoj Americi u tandemu sa pomalo zaboravljenim muzičarem Rikijem Martinom.

Njihov start bogatog putešestvija je 25. septembra, a prva stanica im je - Las Vegas.

Biće ovo 1. turneja za Iglesijasa posle pauze od četiri godine, a karte su skoro rasprodate, tako da se u nekim gradovima već dodaju novi datumi.

Lista metropola im je zaista impresivna: Boston, Toronto, Montreal, Filadelfija, Vašington, Los Anđeles, Njujork, Majami, Atlanta, Dalas, Hjuston, Sakramento, Orlando.

Enrike Iglesijas je dva puta pevao u Beogradu i oba puta u BG Areni - 2009. i 2016. godine, kada je zaista oduševio gotovo rasprodatu najveću halu na Balkanu.

Autor: Tanjug

#Cambia El Paso

#Dženifer Lopez

#Me Pase

#PESME

#enrike iglesijas

#nova pesma

#singl