Pevač najavio nove projekte i novi album do kraja godine 😎

Pevač Dženan Lončarević aktivno nastupa tokom leta čega se veoma uželeo, kako je otkrio pred kamerama RED TV-a za emisiju Whatzuuuup. Dženan je tokom intervjua otkrio koja mu je omiljena pesma Dina Merlina, ali je najavio nov album i singl koji ćemo uskoro slušati. 🎶

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Dženan je period pandemije u kome se nije nastupalo iskoristio kako bi radio na novim projektima i pesmama, a sve to će nam predstaviti u narednom periodu. Kako je otkrio, album će biti objavljen do kraja godine. 😎

- Mi smo sve vreme dok smo bili zatvoreni svirali na Instagramu i Fejsbuku uživo, a onda kada smo mogli da idemo do studija spremili smo i skoro uokvirili celu priču koju bismo uklopili u jedan album. Mislim da će se desiti album do kraja godine, ali pre toga će biti jedan singl, koji se zove Tišina - rekao je pevač, pa dodao:

- Imam dosta projekata, uporedo sam radio još jedan projekat... Sada gledam samo opciju kako ćemo to izbaciti, jer je projekat etno muzike, pa smo onda završavali trilogiju, snimili mini film i završio sam svoj pop album - otkrio nam je Dženan.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kada je reč o muzici koju lično voli da sluša, izdvojio je Dina Merlina i pesmu Da je tuga snijeg, koja mu je jedna od omiljenih.

- Dosta smo gledali pesme, sad je red da se slušaju - poručio je Dženan Lončarević za kraj!

Ostatak intervjua sa Dženanom Lončarevićem možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Muzika

#album

#dženan lončarević

#pesma

#tišina