Sećanja sam zaledila, ali nisam bol pobedila 😥

Jedan od najvećih hitova pevačice Ane Nikolić numera Mišo moj, koju je snimila 2010. godine, kako pišu mediji, je zapravo bila poklon od poznatog tekstopisca Marine Tucaković.

Naime, Marina Tucaković jednom prilikom otkrila je da je upravo ovu pesmu napisala za svog pokojnog sina Miloša Radulovića, kome je nadimak bio Mišo. Kako su je nakon objavljivanja pomenute pesme pogodile priče da je numera zapravo posvećena bivšem dečku i kontroverznom biznismenu Miši Banani, otkrila je pravu istinu i sve iznela u javnost.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić. Inače, kada je Ana svojevremeno promovisala pesmu Mišo moj, bilo je nagađanja da je pesma posvećena kontroverznom biznismenu Miši Banani, ali to nije istina - otkrila je Marina, kako prenosi Objektiv.rs i dodala:

Foto: Printscreen Instagram/makitucakovic.fanpage

- Koincidencija je da se obojica zovu istim imenom, a i prezimenom, a to što je Ana bila u bliskom odnosu sa Rodoljubom Radulovićem nema veze sa pesmom. Jako je ružno da se ta priča o mom pokojnom sinu provlači kroz novine - dodala je Marina Tucaković.

Nakon što je objavljena pesma Mišo moj, pevačica Ana Nikolić kazala je kako se potrudila da da sve od sebe i pesmu iznese na način na koji se to očekivalo od nje.

- Bilo mi je jako teško, a kada je Marina izrazila želju da ja otpevam pesmu Mišo moj sva sam se naježila. Jedva sam skupila snagu da pesmu snimim i iznesem na način koji se od mene očekuje.

IZVOR: YT / Ana Nikolic 

Autor: redportal.rs

#Ana Nikolić

#Marina Tucaković

#Miloš Radulović

#mišo moj

#pesma