Pesma Atlantida izlazi uskoro 🎶

Hrvatska pevačica Indira Levak nastupala je za vikend u srpskoj prestonici i tom prilikom otkrila mnoge novitete.

- Toliko dugo nismo bili zajedno, skoro nekih godinu i po dana. Tako da jedva čekam da se popnem na pozornicu i da krene onaj ludi bit, da zapalim moje fanove i da napravimo najbolju žurku na svetu - priča Indira.

Indira je nedavno objavila novi duet sa Halidom Bešlićem.

- Odlična numera, odličan duet sa mojim dragim prijateljem Halidom. Kuvali smo taj duet već dugo vremena i pevala sam kao njegov gost na Koševu pre mnogo godina i rekla mu da moramo snimiti duet. On je rekao naravno. Hteo je pevati sa mnom Guhni golube, ali to je neko drugi otpevao. Rekla sam pesme više nema i napisala reči za novu pesmu Iskru i pesma postade za derneke kad ti je svega dosta, da mazneš i da nastane lom - otkriva pevačica.

Foto: Printscreen YouTube/Emisija Premijera

Za svoju energiju i osmeh na licu zasluge pripisuje suprugu:

- Pre svega muž održava tu energiju, krenemo sa jednom lepom vežbom koja je meni mrska, evo smeju mi se. Inače mi je mrsko, volim ispijati kafu malo duže, a on me pogura i ja skočim na sat treninga. Onda dođe predivna energija između mene i publike, i tu nastaje haos i ludnica - priča Indira.

Na oduševljenje mnogih, Indira je obnovila saradnju sa grupom Kolonija sa kojom je pevala od 1996. godine do 2017.

- Mislim da je ta pauza od par godina jako dobro došla meni i Borisu, jer smo se na neki način prirodno razišli, ali i sastali. Malo je nestalo one iskre, zasitili smo se jedno drugog, 20 godina je jako puno. Pesma Atlantida izlazi uskoro, očekujte najbolje od nas - zaključila je Indira Kolonija.

IZVOR: YT / Emisija Premijera

Autor: redportal.rs

#Indira Levak

#Kolonija

#grupa