Zaštita na prvom mestu!

Transrodna pevačica Elektra Elit danas je premijerno predstavila publici svoju novu pesmu koja nosi ime Diva, a pored ovih vesti, u medijima se navodi i to da će ona uskoro pokrenuti liniju svojih prezervativa Electra premium condoms.

Naime, kako piše Pink.rs, pevačica je sklopila saradnju u Austriji, a prezervativi će se u prodaji naći krajem godine.

Foto: Printscreen YouTube/NovoMusic

Budući da je pevačica pre svog primarnog zanimanja, odnosno prostitucije, radila u medicini sa ljudima zavisnim od alkohola i narkotika, želela je da novac uloži na kvalitetan način. Tako je i došla na ideju da pokrene sopstveni biznis sa prezervativima, jer su joj zdravlje i zaštita na prvom mestu.

- Danas slavim i ništa me ne zanima. Upravo sam otvorila šampanjac i dižem čašu za sve vas. Jako sam bila nestrpljiva i čekala da izađe moja pesma. Nadam se dobrim komentarima. Što se tiče novog posla, ja ne stajem. Jasno vam je da sam žena koja se bori i uvek će tako biti. Svoje ideje uvek realizujem, pa sam to učinila i sa novim poslom. Dok sam zdrava, mogu sve. To je moj moto! Zato sam i želela da pokrenem liniju prezervativa jer je to zdravlje - rekla je pevačica.

Elektrinu novu pesmu Diva možete čuti ispod:

IZVOR: YT / NovoMusic

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Elektra Elit

#diva

#linija kondoma

#nova pesma

#prezervativi