Ksenija, Sanja i Ivana uskoro zajedno na Zanzibaru 🌍

Grupa Hurricane, koju čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević u proteklom periodu dostigla je ogromnu popularnost, a za kamere RED TV-a atraktivne i veoma talentovane pevačice odgovarale su na nekoliko zanimljivih pitanja koja se tiču privatnog života, ali i muzičke karijere.

Ukoliko do sada niste znali, pevačica Sanja Vučić potiče iz muzičke porodice, ona je kazala da su joj i majka i otac pevači, te je bio logičan sled događaja da i ona krene njihovim stopama. Ona je otkrila da su njeni roditelji već sa 3 godine prepoznali njen talenat, koji je ona kasnije negovala.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o emotivnom statusu, Sanja nam je otkrila da je singl i potom otkrila u kakvim odnosima se nalazi sa bivšim dečkom Nikolom Đorđevićem i da li joj je pružio podršku pred nastup na Evroviziji.

- Pa poslao mi je poruku, vrlo smo na relaciji stogo poslovno - bila je kratka pevačica koja je potom otkila kakvi su im planovi kada je muzička karijera u pitanju:

- Uglavnom da se posvetimo karijeri malo ozbiljnije, u smislu da izbacujemo malo više pesama, videćemo sad koliko će to biti, ali ovog leta nadamo se dve - rekla je Sanja i kazala da će pesme biti letnje i u njihovom stilu!

Ksenija Knežević tokom intervjua prokomentarisala je snimak sa Evrovizije na kome se vidi kako jede i rekla da joj se u stresnim stituacijama javi želja za hranom.

- Ja generalno imam taj problem, stvarno sam iz ješne porodice... Svi mi jedemo ljudi - rekla je pevačica kroz smeh pa otkrila šta voli da jede:

- Najviše volim kinesku hranu, pice, špagete, sve to nezdravo... Burgere.

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Ksenija je otkrila da ima poseban ritual:

- Imam opsesiju sa brojem 2, to sam već pričala, i onda kao moram to da 2 puta udahnem i da se pomerim u tu kocku, tačno gde sam ja zamislila ili će se nešto strašno desiti.

Ivana Nikolić je za kamere RED TV-a otkrila da sa grupom uskoro ide na Zanzibar poslovno, te da postoji mogućnost da će snimati i neki spot ili mini projekat na pomenutoj destinaciji.

- Koja ti je omiljena destinacija na kojoj si bila?

- Možda Los Anđeles - odgovorila je pevačica.

Foto: Printscreen RED TV

Ostatak intervjua sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#Ksenija Knežević

#ivana nikolić

#nova pesma

#sanja vučić