Pevačica otkrila kako se našla u izlasku sa Tamarom Kalinić i Anastasijom Ražnatović

Popularnu pevačicu Aleksandru Prijović ekipa emisije Whatzuuuup zatekla je na otvaranju jednog prestoničkog lokala gde joj je postavila nekoliko zanimljivih pitanja, a pevačica je govorila i o novom albumu i pesmama. 😎

Aleksandra je otkrila da se jako raduje predstojećim zakazanim nastupima, kojih, kako je rekla, ima dosta, te potom dodala da je teško podnela period pandemije koji je za nama.

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Aleksanra je kazala da ne želi da žuri sa velikim koncertom i da će se on dogoditi kada bude trebalo. Pored toga, pevačica je otkrila da priprema nov album, ali tačan datum njegovog objavljivanja još uvek ne zna.

- Ne znam tačno, radim na tome. Mogu da kažem da će uskoro izaći jedna nova pesma. Srednjeg je ritma i to bi trebalo da bude duet, ali polako. Neću da pričam još ništa o tome, da snimimo tu pesmu, spot... Radim sada na albumu, ali ne znam kada će da bude - rekla je peačica koja je ovim putem otkrila kakve nas to novine čekaju od nje.

Foto: Printscreen RED TV

Pevačica je prokomentarisala i provod u kome se pre nekoliko dana našla sa Anastasijom Ražnatović i influenserkom Tamarom Kalinić:

- Juče je bilo otvaranje letnje sezone u bašti našeg restorana i bila je lagana muzikica, večera, i baš nam je bilo lepo - izjavila je Aleksandra, a detalje o pomenutom izlasku možete saznati u tekstu ispod:

Ostatak intervjua sa Aleksandrom Prijović možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#Aleksandra Prijovic

#novi album

#pesma

#red tv

#whatzuuuup