Pevač govorio o saradnji sa Cobijem i novim pesmama Malena i Sve ti basta 🎶

Gledaoci Kasnog Zornjaka ovoga jutra na RED TV-u imali su priliku da slušaju pevača Bobana Rajovića koji je tokom emisije govorio o svoje dve nove pesme, ali i početku svoje karijere kada se 2000. godine vratio iz Danske za Srbiju.

Kako je ispričao, on je u Danskoj radio kao taksista, a u pevačke vode rešio je da uplovi 2000. godine kada se vratio u Srbiju. Prilikom dolaska u zemlju nije znao nikoga i nije imao centa u džepu. Prvi koga je upoznao u Beogradu i koji mu je dosta pomogao bio je preminuli pevač Rođa Raičević, koji je Rajoviću uradio pesmu Puklo srce. Boban Rajović pomenutu numeru snimio je nakon saznanja da je pevač i njegov prijatelj preminuo.

Foto: Printscreen RED TV

O svom trnovitom putu ka uspehu Rajović je govorio i kroz kratak dokumentarac Ante, koji možete pogledati ispod:

IZVOR: YT / Boban Rajovic

Boban Rajović nedavno je predstavio publici 2 nove pesme, koje nose imena Malena i Sve ti basta. Ono što privlači pažnju kod pesme Malena je saradnja koju je pevač ostvario sa reperom Cobijem, koji je za ovu numeru uradio muziku, aranžman i tekst.

IZVOR: YT / Boban Rajovic

- Cobi me je iznenadio svojim talentom. Super radi, spremio je još jedan tekst za sledeću pesmu - otkrio je pevač i potom dodao da nas u narednom periodu očekuje nekoliko novih pesama, od kojih je jedna duetska i ispevana sa pevačem Ivanom Zakom. 🎶

Na spotu za pesmu Sve ti basta radio je Dejan Milićević, koji je i direktor fotografije.

IZVOR: YT / Boban Rajovic

Boban Rajović objasnio je da mu je želja da izbaci još nekoliko pesama u narednom periodu i u velikom stilu se vrati na muzičku scenu i napuni nekoliko arena, kako je rekao.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kasni Zornjak

#boban rajović

#nove pesme

#red tv