Još jedna pevačica se priključila projektu Radija S 📻

Ana Stanić se pridružuje projektu Radija S pod nazivom ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE Novi zvuk 90-ih. Pevačici je ovaj zvuk jako poznat i srodan jer je ona najveću popularnost doživela upravo tada.

View this post on Instagram

Dete devedesetih se vraca u devedesete! 🔥Hvala @radio_s1 #zvezdepevajuzvezde na ovom vremeplovu u kom pevam svoju tinejdz opsesiju i himnu srednjoskolskih ekskurzija i svih zurki devedeset trece ⚡️Hvala ekipi koja me je i vizuelno vratila u to vreme @nikolina_elaevna @uhstaubner @nenailic 👌 Za dva dana premijera pesme i spota!!! #tekje12sati 🎵🔜

A post shared by 𝔸𝕟𝕒 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕚𝕔 (@ana1stanic) on

IZVOR: IG / ana1stanic

Na svom Instagram profilu najavila je da njenu obrada kultne pesme Tek je 12 sati  možete čuti premijerno na Radiju S u četvrtak, 5. novembra u 9h, dok će spot biti objavljen istog dana u 14h na oficijalnom Jutjub kanalu Radija S. 🎤

Ona je 4. učesnica ovog projekta. Radujemo se potpuno novom zvuku velikog hita grupe ET iz 1993. godine koji je rado slušan na svim žurkama sa tematikom 90-ih.

IZVOR: YT / electroteam

Ana Stanić je kompozito i pevačica koja se proslavila pevanjem u muzičkoj grupi Mobi Dik. Posle tri snimljena albuma odlučila se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Ne sumnjamo da je Ana prava osoba koja će ovoj pesmi dati novi moderni prizvuk.

Autor: redportal.rs

#Ana Stanić

#Radio S

#Tek je 12 sati