Pevačica govorila o svojoj novoj pesmi

Ivana Elektra, vlasnica hita Šampanjac, za koji kaže da je njena lična karta, izdala je novu pesmu. Najnovije delo nosi naziv Rođendan.

Ivana je dala izjavu za Red portal povodom svoje nove pesme i objasnila odakle ideja i kome je to pesma posvećena.

- Pesmu sam iskomponovala za predstojeći 18. rođendan svoje ćerke. Otpevala sam je nekim ljudima koji su mi predložili da je snimim za RTS festival. Potom je stigao mejl da je pesma prošla konkurs i to baš na rođendan moje majke - izjavila je pevačica.

Neka je svaki dan rođendan, ne znamo kakav život ima plan.

Za ove stihove kaže da pripadaju ovom trenutku i da se ona uvek vodi parolom Carpe diem, iskoristiti svaki dan za nešto lepo, makar za neku sitnu radost.

Festivali su zapravo najbolje mesto za plasiranje pesme i tamo se uvek ide bez ikakvih očekivanja. Njoj su članovi žirija: Vesna Zmijanac, Slavko Banjac, Dejan Petrović i Merima Njegomir rekli da ima pravu pesmu koja će trajati i biti hit.

- Od mene ljudi nisu očekivali ovakav pravac, ali ja sam vlasnica glasa za sve kvalitetne muzičke pravce. Najlakše je ravnim glasom pevati pop muziku - dodala je Elektra vidno raspoložena i zadovoljna pozitivnim reakcijama.

Poslušajte pesmu Rođendan za koju je upravo Ivana pisala tekst i muziku:

IZVOR: YT / RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Autor: redportal.rs

#Ivana Elektra

#ROĐENDAN

#RTS